lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Ontwikkeld door een Dierenarts

Ontwikkeld door een Dierenarts

Back2TheWild werd ontwikkeld door een team van praktiserend dierenartsen, voedingsdeskundigen en een dr in de orthomoleculaire geneeskunde.

Ons verhaal begon met een collega, haar nieuwe pup en de zoektocht naar de ideale voeding. Brok werd op de korrel genomen en de toevoeging van granen werd in twijfel getrokken. Meerdere jaren hebben we als team de markt afgezocht naar wat voor ons de ideale voeding was maar telkens ontbrak er wel iets. Daaruit groeide het idee om onze eigen voedingslijn op te starten.

Back2TheWild is een voeding die zeer dicht bij de natuur staat, maar toch voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Een verse voeding die wetenschappelijk verantwoord en gestaafd is,  compleet en uitgebalanceerd volgens de prooidierverhoudingen, met de beste grondstoffen en geproduceerd onder streng gecontroleerde omstandigheden.

Omdat uw hond het allerbeste verdient!

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!