lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Hygiëne

Hygiëne

Omwille van hygiënische redenen raden wij aan om de Back 2 The Wild altijd diepgevroren te bewaren. Eenmaal ontdooid dient deze bewaard te worden in de koelkast en dit voor maximaal 3 dagen.

De Back2TheWildTravel kan buiten de diepvries of koelkast worden bewaard. Eenmaal geopend kan die maximaal drie dagen worden bewaard in de koelkast.

Aangezien we met vers vlees werken raden wij aan om alle oppervlakten die in aanraking kwamen met het product onmiddellijk te reinigen en dit liefst niet met een vod maar met papier. Maakt u toch gebruik van een vod gooi die dan onmiddellijk in de wasmachine.

Na het voederen de eetbakken proper maken en geen resten laten aankleven. Indien uw hond zijn volledige portie niet opeet bewaar de rest dan in de koelkast en bied die later opnieuw aan in plaats van die te laten staan tot de honger komt. Ook steeds uw handen wassen na contact met het vers vlees.

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!