lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Kwaliteitsnormen

Kwaliteitsnormen

Enkel grondstoffen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg voor Back2TheWild.
Het hoofdbestanddeel is ‘bewogen’ spiervlees boordevol vitaminen en mineralen. Dit in tegenstelling tot verscheidene kvv’s op de markt die kiezen voor snijafval zoals frikandellen en orgaanvlees zoals pens als grondstof.
Niet enkel de kwaliteit van het vlees maar ook de botkwaliteit is weloverwogen. De kleine ‘dragende’ botten van gevogelte bevatten immers veel calcium en zijn gemakkelijk te verwerken in de voeding. Een kant en klare voeding voorziet in de natuurlijke aanbreng van vitaminen en mineralen. Supplementatie is in dit geval dus overbodig.
Grote hoeveelheden koolhydraten kunnen fermentatie veroorzaken die gepaard gaat met gasvorming en flatulentie. Bovendien kan dit de microflora uit balans brengen.
In Back2TheWild worden er dan ook geen granen of groenten toegevoegd. Om de darmflora op te waarderen wordt er wel gebruik gemaakt van gevulde boekmaag. Net zoals de wolf vroeger zijn pre- en probiotica uit het maag-en darmstelsel van de prooidieren synthetiseerde, kan de hond in onze voeding de boekmaag daarvoor gebruiken.

Productieproces

Omdat er met een rauw product gewerkt wordt is een gecontroleerd productieproces van het grootste belang.
Tijdens de productie van Back2TheWild wordt de kritische temperatuur nooit overschreden.
Ook de verpakking gebeurt bij eenzelfde temperatuur.

Transport

Back2TheWild wordt enkel getransporteerd aan een constante temperatuur van - 20 °


Kwaliteitsnormen (HACCP, NVWA, Weende analyse)

Wij laten met regelmaat een Weende analyse uitvoeren op onze voeding.
Bovendien doen wij bij elke productie een bijkomende controle op salmonella en enterobacteriacea.

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!