lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Wij zijn fan!

Wij zijn fan!

Hiermee willen we onze zeer grote tevredenheid tonen over jullie verse voeding!

Na het moeilijke eerste levensjaar, eet Zora nu vol enthousiasme haar eten in enkele seconden.

Terwijl vroeger (zeker 10 verschillende soorten korrels geprobeerd en gemengd); zij (en wij ook) een half uur bezig waren met haar eten. We moesten haar er naartoe sleuren. En dan nog mengen met een lekker snoepje of wat gewone kost.

Het is nu een droom.

En er zijn nog tal van verbeteringen:

  • - zij heeft minder jeuk
  • - zij is super actief, speels, vol energie
  • - zij heeft een enorme kracht
  • - zij kan lopen als een jachthond
  • - zij heeft minder en stevige ontlasting; zelfs reukloos
  • - zij is afgevallen en blijft nu op gewicht

Dus enkel maar positieve dingen.

Kortom:

"dankzij ’t verse voer

Is Zora met veel poer

Op volle toer!"

Bart Vannieuwenhuyse

1 Response

  1. we zijn verheugd dat onze mail van Zora vermeld staat op jullie nieuwe site, onder rubriek tevreden klanten, maar die foto die er boven staat is wel niet van onze Zora. we zouden het zeer op prijs stellen mocht u de juiste foto van onze Zora (malthezer) erbij zetten. wij hadden die foto's in bijlage gemaild (zie mail 15/3/15 aan Elke). wij waren van de eerste die begonnen zijn met Carnivoer. we zijn ook met grote tevredenheid gekomen naar de info avond en zullen dan ook de nieuwe KVV proberen.

Laat een bericht na!