lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Wel of geen granen?

Wel of geen granen?

Een goed uitgebalanceerde voeding die eigen is aan het spijsverteringsstelsel van de hond is uitermate belangrijk voor de gezondheid van uw trouwe viervoeter. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om geen granen toe te voegen aan Back2TheWild.

Graan wordt vaak gebruikt als vulmiddel maar eigenlijk is het spijsverteringsstelsel van een hond, die een semi-carnivoor is, niet geschikt om die te gaan verteren. Het voederen van granen resulteert in grote hoeveelheden ontlasting en kan aanleiding geven tot voedselallergieën die op hun beurt weer kunnen leiden tot voedingsintolerantie.

Ook de kans op obesitas en diabetes wordt in de hand gewerkt doordat opgenomen koolhydraten worden omgezet in ‘snelle suikers.’
Back2TheWild voorziet onder de vorm van gevulde boekmaag een beperkte bron van koolhydraten. De reeds voorverteerde vezelstructuren in de boekmaag zijn makkelijker verteerbaar en worden hierdoor beter opgenomen. Op die manier voorziet Back2TheWild in de lage koolhydraatbehoefte van de hond en daarbij ook in de aanbreng van natuurlijke pre- en probiotica.

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!