lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Lam Mix

Lam Mix

Lamspiervlees, kippenbotten en lamsorganen.(o.a. boekmaaginhoud)

[dl] [dlitem heading="Ruwe as"]1,4 %[/dlitem] [dlitem heading="Ruwe celstof"]1,31 %[/dlitem] [dlitem heading="Ruw eiwit"]15,3 %[/dlitem] [dlitem heading="Totaal ruw vet"]20,9 %[/dlitem] [dlitem heading="Vocht"]63,8 %[/dlitem] [/dl]

De verhouding van de ingrediënten is in elk product gelijkaardig:
Spiervlees 50%
Botgehalte 20%
Orgaanvlees 20%
Boekmaag 10% (met uitzondering van de Therapeutische mixen)

Benodigde hoeveelheid per dier:
Opgroeiende pup
55 gram per kg lichaamsgewicht
Adult
Start: 35 gram per kg lichaamsgewicht
Op termijn: 25 gram per kg lichaamsgewicht
Dracht
55 gram per kg lichaamsgewicht

De nodige hoeveelheid is van verscheidene zaken afhankelijk en kan best ingeschat worden na grondige analyse van de individuele hond.  Het overschakelen naar een KVV verloopt meestal vlot maar er moet rekening gehouden worden met een aanpassingsfase van het maag- en darmstelsel.

Er moet dus altijd stil gestaan worden bij de startleeftijd van uw hond, zijn huidige voedingspatroon, zijn metabolisme, zijn gewicht, zijn gezondheidstoestand, het tijdstip in de dracht, de hoeveelheid pups, enz.

Denk er ook aan om niet te frequent KVV in combinatie met droogvoer te gebruiken aangezien dit het spijsverteringsstelsel kan ontregelen. Een maximale verhouding van 5 dagen op 2 kan aangehouden worden.

Vraag gerust advies aan een deskundige!

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!