lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 KVV versus BARF

KVV versus BARF

BARF is een natuurlijke manier van voeden dat aansluit bij de fysiologie van het spijsverteringsstelsel van de hond. Het is gebaseerd op het geven van rauwe botten, rauw vlees en andere rauwe ingrediënten in verhoudingen zoals hun voorouders, de wolf dat aten.

Afwisseling is een ‘must’ . De bedoeling is dat het dier over een aantal dagen voldoende voedingsstoffen heeft benut.

BARF heeft een groot aantal voordelen die overeenkomen met deze van een goed KVV. Het grootste probleem met BARF voeren is dat de maaltijden niet altijd goed uitgebalanceerd worden. ‘Research’ is dus vereist vooral je een BARF-menu voor uw hond opstart.

1 Response

  1. Met veel interesse heb ik gisteren (20-12-2015) de info avond over verse voeding bijgewoond. Zoals jullie al weten ben ik er al lange tijd mee bezig en is het voor mij niet nieuw meer. Ik ben zeer blij dat jullie als dierenarts de stap gezet hebben naar verse voeding, hopelijk gaan er nog veel volgen want dit is de enige correcte voeding voor een hond/kat als carnivoor en gaat zeer veel medische problemen vermijden bij de dieren. Als tip wil ik nog meegeven dat ik als klant graag wil weten wat de exacte prijs per doos is (die vraag is gisteren ook gesteld maar in mijn mening geen duidelijk antwoord op gekregen, enkel een gemiddelde prijs is genoemd in vergelijk met brokvoer, maar ik wil graag exact weten hoeveel het kost). Als 2 de tip naar de toekomst gericht misschien toch nog wat meer verschillende smaken invoeren, ook met vis, geit enz... om nog meer variatie in het aanbod te brengen. En om af te sluiten nog een heel groot compliment voor de verpakking in de schaaltjes, dit is veel gebruiksvriendelijker dan de "worst vormen" van andere merken, jullie schaaltjes zijn mooi in plastic ingepakt geen extra doos meer nodig om in te leggen ter ontdooiing en geen gedoe meer met de worsten open te maken wat ook de schaaltjes ook hygiënischer maakt dan de concurrenten. Een deel van jullie aangehaalde voordelen van kvv zijn volgens mij wel uitsluitend van toepassing op BARF voeren en niet op kvv maar dit beschouw ik als een detail, het belangrijkste is dat jullie goed bezig zijn!!! Doe zo verder.

Laat een bericht na!