lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1lessphp fatal error: parse error: failed at `` /data/sites/web/back2thewildbe/www/wp-content/themes/theme52170/bootstrap/less/variables.less on line 1 Krill Care

Krill Care

Een superieure bron van omega-3 vetzuren

Causus Krill Care is een innovatief voedingssupplement op basis van essentiële vetzuren voor honden en katten.  De formule bevat een unieke samenstelling van Krill-en Chiaolie. Daardoor is Causus Krill Care rijk aan omega-3 fosfolipiden en anti-oxidanten.
Causus Krill Care ondersteunt de circulatie, helpt bij ongemakken van de gewrichten en bevordert de algemene conditie.

Causus Krill Care is een eerste keuze product dat inwerkt op de haarcyclus en het behoud en herstel van een gezonde huid en vacht.  De unieke formule bevordert een uitstekende vachtconditie, een kortere ruiperiode en een snellere teruggroei van de vacht na bv een operatie.

Krill Care: Een unieke formule van Krill- en chia zaad olie

Krill is een zwevende massa van transparante, garnaalachtige schaaldiertjes. Deze behoren tot het zoöplankton en voeden zich met omega-3 rijke plankton en ijsalgen.
De omega-3 vetzuren uit Krill zijn wateroplosbaar en worden beter opgenomen door uw huisdier dan omega-3 uit visolie.

Omega-3 fosfolipiden verhogen de elasticiteit van de lichaamcellen en nemen gezondheidsbevorderende bioactieve ingrediënten beter op.
Astaxanthine, wat Krill een dieprode kleur geeft, is een sterke vrije radicalenvanger en beschermt uw huisdier tegen oxidatie.

De Krill olie gebruikt voor Causus Krill Care is MSC gecertificeerd en wordt geoogst op een milieuvriendelijke manier, zonder bijvangsten.  Dankzij deze ‘Eco-Harvesting’ kan Krill onmiddellijk vers worden verwerkt waardoor enzymatische degradatie en oxidatie vermeden worden.

Chia olie is een bijzondere plantaardige olie met een heel hoog gehalte aan omega-3, rijk aan antioxidanten met een hoge ORAC waarde.  Causus Krill Care is een natuurlijk product gegarandeerd vrij van dioxines, PCB’s en andere zware metalen en wordt aangeboden in een blisterverpakking met 60, 120 of 240 capsules.

Causus Krill Care is geschikt voor alle kleine huisdieren.

Causus Voedingssupplementen

Dr. Koen Vandendriessche heeft samen met Dr. Walter Faché van het Faché instituut, een autoriteit op vlak van orthomoleculaire voedingssupplementen, de formule van de Causus Krill Care samengesteld.  Causus Krill Care is het eerste product in een nieuwe reeks van innovatieve voedingssupplementen.

Voor alle info: 0032(0)59/25 00 08 of eva.spriet@causus.be

Er zijn geen berichten.

Laat een bericht na!